Marceline (24):

Ik ben nu al de fitste, sterkste versie van mijzelf

Marceline wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Marceline

Een lange tijd heb ik Personal Body Plan op Instagram gevolgd. Eind 2019 ging ik rock bottom en besloot ik het roer om te gooien. Na jaren zelf proberen af te vallen (zonder succes) was ik vrij pessimistisch dat het nu wél zou lukken. Voor mij waren het de progressie foto’s waardoor ik mezelf toch aanmeldde bij Personal Body Plan.

Precies de reden dat ik hier ben. Als ik het kan, kan jij het ook. Het heeft mij een hele tijd geduurd om te beseffen wat ik in een jaar heb behaald. Zóveel minder vet en zóveel meer spierdefinitie. En ik kan je één ding vertellen; ben nog lang niet klaar ermee.

Mede doordat ik in één keer een fantastische, motiverende, lieve coach koos heb ik dit geweldige resultaat behaald. Ze motiveert mij als alles tegenzit. En ze is mijn grootste fan als ik een mijlpaal heb bereikt. Precies wat ik nodig heb!

— Marceline

Het plan van Marceline

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.