Marc (37):

Mijn lichaam voelt sinds Personal Body Plan gezonder en sterker!

Marc wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Marc

Na vier jaar lang niets gedaan te hebben aan sport was ik er klaar mee. Dat buikje moest weg! Maar belangrijker nog: ik wilde graag de intrinsieke motivatie vinden om te sporten én gezonder eten.

Ik hoorde enthousiaste verhalen over Personal Body Plan en toen dwong het coronavirus ons om thuis te werken. De smoes dat ik geen tijd had om te sporten viel helemaal weg. Ik pakte het momentum en ging thuis aan de slag.

Met behulp van mijn vriend, die rekening met me houdt bij het koken, en natuurlijk met hulp van m’n Personal Body Coach Peter Derksen (@peterderksen_) kreeg ik het voor elkaar. De kilo’s vlogen er af en inmiddels ga ik zonder geklaag naar de sportschool. Fijn!

Peter motiveert, adviseert en beantwoordt vragen, maar kan van tijd tot tijd ook confronteren. Met je neus op de feiten kun je ze moeilijk negeren. En uiteindelijk helpt dat je verder.

Mijn voedingspatroon is sterk verbeterd. Niet dat ik nooit meer snoep of (mijn grootste liefde 😍) kaas eet. Maar ik doe dat veel bewuster en daardoor met mate.

Mijn lichaam voelt sinds ik gestart ben met Personal Body Plan gezonder en sterker. Oh, en de complimentjes die je soms ineens krijgt zijn ook niet vervelend natuurlijk. Dat doet wel iets met je zelfvertrouwen!

En als ik in de spiegel is daar ineens een sixpack?! Een leuke bonus waar ik heus niet boos van word. 😋

— Marc

Het plan van Marc

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marc

Peter Derksen (38)

4.82 / 5

849 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.