Marc:

Eindelijk ben ik weer trots!

Marc wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Marc

Twee jaar geleden ben ik voor het eerst begonnen met Personal Body Plan. Ik had een goede periode waarin ik in zes maanden een mooi resultaat behaalde. Aan het einde van die periode dacht ik dat ik de nieuwe levensstijl wel onder de knie had.

Maar dat viel tegen. Na een maand backpacken, een operatie aan mijn schouder en de revalidatie was ik weer terug bij af. Daarnaast volgde ik een studie. Een half jaar lang zat ik elke dag in de schoolbanken en maakte ik ’s avonds huiswerk. Ik rondde mijn opleiding positief af, maar ik was minder blij met mijn uiterlijk in de spiegel.

Het was tijd voor verandering. Ik wist dat Personal Body Plan vorige keer werkte, dus schreef ik mij weer in.

Nu ben ik in 16 weken 11 kilo afgevallen. Eindelijk ben ik weer trots. Toch gaat het allemaal niet vanzelf. De trainingsschema’s zijn goed uit te voeren, maar door mijn werk is het soms moeilijk. Ik werk op zee en heb daardoor een onregelmatig rooster. Mijn werkdagen bestaan uit 8 uur op en 8 uur af. Aan het begin was het flink zoeken wanneer ik m’n trainingen het beste kon uitvoeren. Ik moet rekening houden met het weer, aangezien het niet heel prettig is om bij golven van 3 meter met dumbells te spelen.

Mijn zwakste punt is altijd, en al helemaal aan boord, het eten. Mijn coach heeft mij goed inzicht ingegeven hoe ik dat beter kan doen. Ook weet mijn coach mij altijd weer te motiveren als het even niet gaat zoals ik wil.

Ik ben trots op het resultaat, maar ik ben nog niet klaar. Ik wil in mijn volgende periode spieropbouw volgen en kijken hoe dat gaat verlopen.

— Marc

Het plan van Marc

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Marc

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3295 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.