Manon:

Als ik dit vooraf had geweten, had ik het eerder gedaan.

Manon wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Manon

Voordat ik met Personal Body Plan startte, sportte ik 5 tot 6 keer per week. Krachttraining, wielrennen, zwemmen en hardlopen. Een dag niet gesport was een dag niet geleefd! Hoewel sporten echt mijn hobby is, voelde ik me ook vaak vermoeid en duizelig. Dankzij Personal Body Plan ben ik de toegevoegde waarde van herstel in gaan zien. Ik geniet nu van rust.

Gezond eten deed ik al wel, maar vaak at ik net even te veel onder het mom ‘ik sport veel’. Ik zag mijn ideaalbeeld niet terug in de spiegel. Door mijn eten bij te houden en door samen met mijn Premium Coach Jordi Wille mijn voeding goed af te stemmen met de trainingen die ik doe, ben ik nu goed in balans.

Als ik vooraf had geweten dat ik dit in vier maanden kon bereiken, had ik dit veel eerder gedaan! Hoewel ik heel tevreden ben met het huidige resultaat, heb ik mijn programma met 6 maanden verlengd. Het wielerseizoen komt er weer aan en ook tijdens deze periode maak ik graag gebruik van de tips van mijn Premium Coach. Ik kan iedereen die serieus bezig wil zijn met gezondheid en fysiek aanraden dit onder begeleiding te doen. Met de juiste focus en doorzettingsvermogen kun je top resultaten behalen!

— Manon

Het plan van Manon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.