Mandy:

Mijn volgende doel is de halve marathon

Mandy wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Mandy

Na mijn tweede bevalling wilde ik heel graag mijn oude lijf weer terug. Ik volgde voorheen regelmatig bootcamps, maar lette eigenlijk nooit bewust op mijn voeding. Ik weet nu achteraf dat ik dagelijks te weinig eiwitten at en te veel koolhydraten.⠀

Inmiddels weet ik dankzij Personal Body Plan hierin veel beter een balans te vinden. Het trainen tijdens mijn plan ging me goed af. Het eten was echt even wennen. Met name op mijn werk. Mijn drie boterhammen met kaas ruilde ik om voor een salade en/of een bak kwark met noten. Ook heel lekker, maar wel wennen. ⠀

Ik heb mijn doel bereikt. Ik ben zelfs gespierder dan voor mijn zwangerschappen. Mijn volgende doel is het lopen van de halve marathon in januari 2018. Dankzij Personal Body Plan en mijn fijne coach Eva Luna heb ik voldoende handvatten om deze gezonde levensstijl door te zetten. Bedankt!

— Mandy

Het plan van Mandy

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.