Mandy (29):

Ik heb geleerd dat ‘slecht’ eten prima kan, zolang er maar balans is

Mandy wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Mandy

Tijdens mijn zwangerschap ben ik gestopt met op de weegschaal staan toen deze +25 kilo aantikte. Ons zoontje werd in augustus geboren en in oktober kreeg ik een half jaar Personal Mommy Plan cadeau.

Al voor mijn zwangerschap was ik geïnteresseerd om een plan te volgen en nu was het juiste moment. Dit half jaar heb ik geleerd om gezondere eetgewoonten toe te passen. Bij mij was het alles of niets. Zonder moeite drukte ik een patatje, frikandel, kroket en berenhap weg als avondeten.

Ik heb geleerd dat ‘slecht’ eten prima samengaat, zolang er maar balans is. Ik deed voor mij zwangerschap al aan sport (drie keer per week voetbal) en heb het voetballen nu ook weer opgepakt. Daarnaast doe ik nog drie PBP@Home trainingen per week. Dit is naast ons kindje en mijn baan (3 dagen voor de klas) prima te combineren.

Verder heeft mijn Personal Body Coach Mandy Oomens (@mandyoomens) erg goed geholpen met fijne tips, lekkere recepten en een luisterend oor. Ik ben haar heel dankbaar.

Personal Body Plan voelt niet als een dieet en daardoor werkt het voor mij. Komend jaar ga ik het Fat Burning Plan volgen, ik heb er zin in!

— Mandy

Het plan van Mandy

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.