Mandy (32):

Mijn doel is zelfs overtroffen!

Mandy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Mandy

Ik ben begonnen met Personal Body Plan door het geweldige resultaat van mijn schoonzus. Ik had al zo vaak geprobeerd om die paar zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Ik wilde daarnaast strakker worden, maar het lukte me steeds niet.

Tot ik Personal Body Plan probeerde. Het is geen crashdieet, maar je gaat een gezondere levensstijl leren. Op mijn eigen manier en eigen tempo. Mijn Personal Body Coach Jennifer was daarnaast een toppertje. Ze motiveerde, gaf me tips en voelde ook een beetje als een vriendin! Zonder haar was dit niet gelukt.

Ik ben zo trots op het eindresultaat. Mijn doel is zelfs overtroffen! Personal Body Plan is top en ik kan het iedereen aanraden!

— Mandy

Het plan van Mandy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.