Mandy:

Ik zie elke maand mijn lichaam veranderen en ik ben al zoveel zelfverzekerder dan een jaar geleden.

Mandy wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Mandy

Voordat ik met Personal Body Plan begon zat ik al 6 jaar lang niet lekker in mijn vel, omdat ik 20 kilo was aangekomen tijdens mijn zwangerschap. Ik volgde Personal Body Plan al zeker 2 jaar, en toen besloot ik dit mezelf cadeau te doen (het mooiste wat ik mezelf heb kunnen geven).

De eerste 6 maanden heb ik PBP@Home gedaan daarna wilde ik spieropbouw gaan doen, daarbij adviseerde mijn lieve coach Marjolein Agtereek om dat in de gym te gaan doen, wat ik heel erg eng vond! Maar heb toch die stap gezet en dat gaat ook heel erg goed!

Ik zie elke maand mijn lichaam veranderen en ik ben al zoveel zelfverzekerder dan een jaar geleden. Ik ben nu al zo trots op mezelf, dat ik dit graag met jullie wil delen 🙂 Zonder mijn coach had ik nooit dit resultaat bereikt! Het klinkt zo cliché maar als ik dit kan dan kan jij dit ook!

— Mandy

Het plan van Mandy

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Mandy

Marjolein Agtereek (40)

4.81 / 5

2709 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.