Maikel (34):

Het weer oppakken waar je gebleven bent, is waar het naar mijn idee om gaat.

Maikel wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Maikel

In 2015 ben ik voor het eerst gestart met Personal Body Plan. Ik had toen een mooie progressie geboekt, was hier super trots op en voelde me er ook enorm fijn bij. Ook had ik veel geleerd over de vier pijlers en wist ik mijn nieuwe levensstijl goed vol te houden.

Toen ik 2 jaar geleden opeens weer vrijgezel werd veranderde heel mijn leven (in positieve zin). Er kwamen steeds meer sociale activiteiten en die gingen gepaard met etentjes en drankjes. Nog steeds ging ik vier keer week sporten. Maar in de sportschool deed ik mezelf niet meer uitdagen.

Toen ik vorig jaar met vakantie ging, schrok ik toch wel van de foto’s. Ook voelde ik me door het minder gezond en het vele eten meer lekker in mijn vel. Dus ook voor mij was het weer tijd om actie te ondernemen. Gelukkig wist ik nog goed hoe het moest en wat voor mij werkt. Hierdoor kon ik begin van dit jaar mijn plan weer snel oppakken en het helpt om een stok achter de deur te hebben.

Het voelt nu weer ontzettend fijn om me lekker in mijn vel te voelen. Ik voel me weer fit en energiek en het geeft mijn zelfvertrouwen ook een enorme boost. In de tussentijd ben ik zelf ook Personal Body Coach geworden. NU mag ik veel andere deelnemers helpen om ook de beste versie van zichzelf te worden.

Door mijn resultaat te delen wil ik laten zien dat ik als coach ook gewoon een mens ben. Ook al weet ik goed hoe het zou moeten, door bepaalde omstandigheden in het leven val je soms makkelijker terug in oude gedragspatronen. Uiteindelijk is consistentie de sleutel tot succes. Het weer oppakken waar je gebleven bent, is waar het naar mijn idee om gaat.

— Maikel

Het plan van Maikel

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.