Maaike (27):

Nu geniet ik van het sporten

Maaike wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Maaike

Personal Body Plan, ik had nooit verwacht dat het mij enthousiast zou maken om te sporten. Maar het is gebeurd. Hiervoor sportte ik amper en als ik al ging vond ik er niks aan. Nu geniet ik van het sporten!

Nu ga ik drie keer in de week met veel plezier naar de sportschool. De progressie foto’s inspireren mij enorm! Tot nu toe behaal ik elke keer progressie, zelfs al heb ik af en toe rode balkjes.

Ik zal zeker doorgaan met Personal Body Plan, het heeft mij zoveel gegeven. Ik ben blij met de energieke vrouw die ik geworden ben.

Zonder mijn Personal Body Coach Ralph was dit mij niet gelukt. Hij weet mij op de juiste momenten een duw in de rug te geven. Hij stimuleert mij op zoek te gaan naar mijn intrinsieke motivatie en heeft geduld.

— Maaike

Het plan van Maaike

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.