Louisa (27):

Super trots, veel sterker, fitter en boven alles veel gezonder

Louisa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Louisa

Na mijn zwangerschap herkende ik mezelf lichamelijk echt niet meer terug. Ik kon niet meer aan wat ik normaal droeg en zat totaal niet lekker in mijn vel.

Een vriendin tipte mij op Personal Bosy Plan en ik dacht: ik probeer dit gewoon. Ik was heel sceptisch, want ik zou die resultaten die ik zag op social media toch nooit halen.

Maar hier sta ik dan. Super trots, veel sterker, fitter en boven alles veel gezonder. Ik had dit resultaat nooit verwacht. Ik vond een Personal Body Coach (@yogametkelly) die perfect op mij aansloot en mij elke keer weer dat duwtje in mijn rug of dat klopje op mijn schouder gaf als ik dat nodig had.

Ik ben nu 12,5 kilo lichter en hoewel ik aan het begin van mijn reis dacht dat dit gewicht mijn einddoel was, heb ik nog veel meer doelen. Ik plak er lekker nog 6 maandjes aan vast! 😉

— Louisa

Het plan van Louisa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Louisa

Kelly Blom (36)

4.73 / 5

801 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.