Lotte:

Ik ben véél minder onzeker dan ik vroeger was

Lotte wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lotte

Ik heb getwijfeld om dit resultaat via Instagram te delen, maar YES gewoon gedaan! Work hard and be proud of what you achieve!

Ik voel me op dit moment zoveel beter in mijn lichaam, zit zoveel lekkerder in mijn vel en ben véél minder onzeker dan ik al die tijd ben geweest. Ik ben sporten zelfs leuk gaan vinden, say whaaat.

Ik ben nu een jaar bezig met krachttraining en Personal Body Plan. Ik ben supertrots op wat ik tot nu toe heb bereikt met het sporten en het ontwikkelen van een gezondere en goed vol te houden lifestyle!

Ondertussen ben ik ook zelf Personal Body Coach geworden, dus mocht je nog hulp nodig hebben bij het behalen van jouw doelen dan help ik jou met alle plezier!

— Lotte

Het plan van Lotte

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lotte

Jop Janssen (30)

4.72 / 5

1032 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.