Lonneke:

Sinds Personal Body Plan ben ik veel relaxter geworden met eten.

Lonneke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lonneke

Sinds Personal Body Plan ben ik veel relaxter geworden met eten. Ik heb niet meer het gevoel dat ik iets niet mag. Eerst had ik namelijk echt een enorm schuldgevoel na een avondje snacken.

Nu kan ik veel gemakkelijker de draad weer oppakken. Als ik vroeger had gesnackt bleef ik makkelijk in het slechte eten hangen. Ik had dan het gevoel van: ‘Nu maakt het toch niets meer uit. Ik heb het alweer verknald.’

Wat ik ook heb geleerd is dat Personal Body Plan geen dieet is. Ik eet namelijk echt heel lekker en gevarieerd. Wat daar wel tegenover staat is planning! Voordat ik naar mijn werk ga heb ik het eten voor die avond klaar staan. Zo hoef ik niet langs de supermarkt voor een broodje. Ik heb nu richtlijnen voor mijn voeding en dat helpt enorm.

Voordat ik met Personal Body Plan begon ging ik wel naar de sportschool, maar was ik een beetje doelloos bezig. Ik deed alleen de oefeningen waar ik zin in had. En het had ook niet echt resultaat. Maar nu heb ik een schema en een doel gekregen. Hierdoor gaat het beter dan ooit. Zowel met voeding als met trainen!

— Lonneke

Het plan van Lonneke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.