Lonneke (29):

Het cijfertje zegt niet alles en ook een dipje is niet erg, als je je maar herpakt

Lonneke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lonneke

Ik doe Personal Body Plan samen met mijn man en dat werkt super. Je hebt beide een plan en helpt en motiveert elkaar, altijd handig. Na een voortvarende start kreeg ik uiteindelijk toch een motivatie dipje. De laatste vier weken veranderde niets in mijn gewicht maar wat bleek, toch wat in mijn centimeters. Het cijfertje zegt niet alles en ook een dipje is niet erg, als je je maar herpakt.

Mijn Personal Body Coach Jeffrey Goos denkt met mij mee en checkt ook als het even niet lukt. Hij houdt een spiegel voor, maar is niet onredelijk. Hij denkt ook echt mee hoe het plan voor mij tot een succes gemaakt kan worden. En al helemaal bij de start kreeg ik zoveel tools van hem om een voortvarende start te maken. Dat voelde gewoon heel fijn!

— Lonneke

Het plan van Lonneke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lonneke

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3240 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.