Eva:

It’s a long term lifestyle change!

Eva wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Eva

It’s not a quick fix or short term diet. It’s a long term lifestyle change! Een verschil van 26 weken, klinkt veel wellicht als je je niet realiseert dat er in 26 weken veel kan gebeuren. Denk eens aan al die etentjes die je net even te royaal mee doet, een motivatie dipje waardoor je voeding niet op orde is of gewoon weg even een moment van stagnatie. We all have been there!

Alleen ben jij degene die opgeeft of diegene die doorgaat?!

We hebben allemaal die momenten dat je even niet meer inziet waarvoor je het doet. Maar daarvoor heb jij je Personal Body Coach, heb jij je meetmomenten en heb jij je wilskracht. Wilskracht kan afnemen, maar als jij je doelen helder formuleert en je prioriteiten stelt, kom je een stuk verder. Het gaat met vallen en opstaan, maar zonder excuses en door weer op te staan ben je een eind verder op die berg! En vergeet niet er zijn meer toppen op een berg. Je bent nooit uitgespeeld op het gebied van voeding en training. Het kan altijd beter. Dat maakt Personal Body Pan uitdagend!

— Eva

Het plan van Eva

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.