Loïs (23):

Met plezier kijk ik nu in de spiegel: ik mag er ook wezen!

Loïs wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Loïs

Het begon allemaal op het moment dat ik realiseerde dat ik echt onzeker was. In de zomer rolde ik mij het liefst in een handdoek. In de winter kon ik mij nog wel ‘verbergen’ in dikke truien.

Toen ik besefte dat ik mijzelf zo aan het verstoppen was, nam ik de stap om te starten met Personal Body Plan. Ik was moe, onzeker, niet fit en mijn diabetes (type 1) was niet onder controle. Kortom: ik was mijzelf kwijt.

Het volgen van Personal Body Plan is het beste cadeau wat ik mijzelf ooit heb gegeven. Ik heb zoveel inzichten gekregen. Mijn diabetes is veel meer onder controle en mijn insuline dosering mag zelfs omlaag! Daarnaast ben ik niet alleen sterker geworden, maar voel ik mij vanbinnen ook sterker.

Met plezier kijk ik nu in de spiegel: ik mag er ook wezen! Ik krijg er stiekem kippenvel van, nooit gedacht dat ik mij zo sterk en zelfverzekerd zou voelen. Dit gun ik iedereen!

Mijn Personal Body Coach Whitley is een hele lieve coach. Ze toont heel veel begrip en interesse (ook in mijn diabetes). Daarnaast werkt ze erg persoonsgericht en denkt ze in oplossingen. Wanneer het even wat minder ging (ja deze momenten horen er ook bij) wist Whitley mij weer te motiveren. Ze heeft mij onwijs veel inzichten gegeven. Ik ben haar enorm dankbaar!

— Loïs

Het plan van Loïs

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.