Liza (24):

Met doorzettingsvermogen, motivatie en discipline kom je heel ver!

Liza wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Liza

Ik was in de zomer van 2018 op vakantie met een vriendinnetje, toen ik besloot mij weer voor Personal Body Plan in te schrijven.

In 2016 heb ik Personal Body Plan al voor een half jaar gevolgd. En hoewel ik mij na dat halve jaar een stuk fitter voelde, verviel ik in oude patronen van stress eten en niet tot weinig sporten.

Dit leidde ertoe dat ik in de zomer van 2018 terug bij af was. Ik voelde mij zowel fysiek als mentaal niet fit. Kortom: tijd om de draad met Personal Body Plan weer op te pakken.

In het afgelopen jaar heb ik met mijn Personal Body Coach @marleenonamission gewerkt aan mijn fitheid. Daarnaast heb ik me gericht op het ontwikkelen van meer consistentie in mijn plan en levensstijl. Ook in perioden waarin ik het druk heb, gestrest ben en vooral als ik sporten en gezond eten even achterwege wil laten. Ik ben allesbehalve atletisch en sportief, maar met doorzettingsvermogen, motivatie en discipline kom je heel ver!

Voor mij zijn het afgelopen jaar twee dingen heel duidelijk geworden:

1) Als het je zelf niet lukt, ga dan op zoek naar hulp en die stok achter de deur. Een beetje hulp op zijn tijd kan iedereen gebruiken. Als het je verder brengt, is dat zoveel waard!

2) Het kan een frustrerende en lange weg zijn met de nodige dalen. Maar stil blijven zitten, gaat je niet verder helpen. Dus hup! Ga weer op zoek naar dat goede gevoel en die stap vooruit. Uiteindelijk komt dat vanzelf weer, echt!!

Heel veel succes allemaal, ik ben inmiddels bezig met mijn derde halve jaar bij Personal Body Plan. En er staat nog minstens een jaar op de planning!

— Liza

Het plan van Liza

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Liza

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.