Liza (25):

Ik ben pas 3 maanden bezig, maar wat heeft Personal Body Plan mij een hoop gebracht

Liza wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Liza

Al jaren volgde ik ze via Instagram, was ik elke keer weer impressed door de verhalen en progressiefoto’s. Maar ik sportte zelf al redelijk fanatiek, was oke met mijn lichaam en voelde nooit echt de ‘noodzaak’ hier bewuster mee aan de slag te gaan.

Tot ik afgelopen jaar mentaal niet zo lekker in mijn vel zat en dit ook invloed begon te hebben op mijn fysieke gesteldheid. Diëten had ik wel eens geprobeerd en om mij heen ook veel zien gebeuren maar ik wist dat dit mij, zeker voor de langer termijn, niet zou gaan helpen.

En dat was precies wat ik mij realiseerde afgelopen zomer toen ik een PR in gewicht had bereikt. Het roer moest om, ik wilde mij weer prettig voelen in mijn eigen lichaam!

Daarvoor was Personal Body Plan de stok achter mijn deur die ik nodig had. Personal Body Plan heeft mij de juiste handvatten geboden. Veranderingen aanbrengen in mindset en een nieuwe levensstijl creëren door de juiste kennis.

Met een super lieve, enthousiaste en meedenkende Personal Body Coach als Jill van der Woude – Hübner zit ik na 12 weken letterlijk en figuurlijk een stuk lekkerder in mijn vel en ben ik onderweg naar de beste versie van mijzelf.

Ze beschikt over de juiste kennis en ervaring om je verder te helpen. Ook als je er even doorheen zit, geen motivatie hebt, niet weet wat je met sommige situaties aan moet of meer wilt weten over bepaalde zaken. Want ook dat hoort bij je reis naar de beste versie van jezelf.

Ik ben er nog niet, misschien begint het nu pas echt. Ik ga hier in ieder geval lekker mee door en ben benieuwd waar ik over een paar maanden sta, de veranderingen ook daadwerkelijk eigen maken. Doen wat werkt voor mij!

— Liza

Het plan van Liza

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.