Liz (22):

Was ik maar eerder met Personal Body Plan begonnen

Liz wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Liz

Voordat ik met Personal Body Plan begon, ben ik lang bezig geweest naar het zoeken van een juiste manier om af te vallen. Ik had van alles geprobeerd, maar niets met het resultaat dat ik hoopte.

Ik had al een paar keer gekeken op de Instagrampagina van Personal Body Plan en toen besloot ik mij in te schrijven. Dit is ook mijn beste keuze ooit geweest! Ik ben nu veel fitter en energieker dan ik ooit ben geweest.

Nu, een jaar later, ben ik erg tevreden met mijn eigen resultaat. Soms heb je wel eens een terugval, maar ook die horen erbij. Ik ben erg blij met mijn Personal Body Coach Marinke Termorshuizen (@marinke_t) die mij dan toch weer weet te motiveren.

Als je dan na een nieuwe meting weer verbetering ziet, word je daar enorm gelukkig van. Soms denk ik nog: “Was ik maar eerder begonnen met Personal Body Plan.”

— Liz

Het plan van Liz

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Liz

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2884 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.