Liv (28):

Ik eet en geniet nog steeds van al het lekkers

Liv wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Liv

Wow! Ik ben al 10kg kwijt in nog geen 20 weken en dat zonder al teveel moeite! Ik eet en geniet nog steeds van al het lekkers en heb Personal Body Plan volledig opgenomen als nieuwe lifestyle.

Het meest fascinerende vind ik de kennis over voeding en sporten. Daar waar ik dacht gezond te eten, bleek dat ik zwaar onder mijn ‘benodigde’ macro’s at (en bij sommige wat over).

Door te tracken eet ik voor mijn gevoel zelfs meer dan voorheen, alleen nu wat mijn lichaam écht nodig heeft. Wat is dit een ‘eye opener’ geweest en wat heb ik nu zin om te blijven knallen!

Mijn Personal Body Coach Jill van der Woude – Hübner (@mrsqualitytime) is mega enthousiast en dat werkt aanstekelijk! Heerlijk om die maandresultaten te delen en iemand te hebben die zo trots is en je motiveert door te knallen! Thx voor al je inspiratie lieve Coach Jill!

— Liv

Het plan van Liv

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.