Lisette (24):

Zonder mijn coaches en Personal Body Plan was dit niet gelukt!

Lisette wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lisette

In december 2018 begon mijn zoveelste poging om weer af te vallen. Ik had al eens eerder Personal Body Plan gedaan en dit beviel goed. Toch viel ik iedere keer weer in mijn oude patroon wanneer ik weer klaar was met mijn plan.

In december 2018 was ik op mijn zwaarste en vond dat hier een eind aan moest komen. Ik ben toen weer gestart met mijn Personal Body Coach Marinke!

De trainingen van Personal Body Plan zijn fijn opgebouwd en kunnen ook naar blessures aangepast worden. Dit is voor mij ook wel fijn aangezien ik een hemisacralisatie in mijn rug heb. Dit houdt in dat je laatste lendenwervel vastgegroeid zit aan je si gewricht en dit geeft pijn. Door de fijn opgezette krachttraining van Personal Body Plan merk ik dat ik met minder pijn door het leven ga en ik voel mij een stuk fitter.

Ik heb in maart 2019 de opleiding voor Personal Body Coach gedaan, omdat ik graag met mijn enthousiasme ook andere deelnemers wilde helpen. Dit blijft voor mij ook een extra stok achter de deur om dit te blijven.

Ik heb nu Hannah Vreugdenhil als coach. Ondanks dat ik zelf ook coach, merk ik dat ik het toch fijn vind te sparren met iemand anders over hoe we het net even anders kunnen doen met de voeding en waar ik nog in kan bijstellen.

Ik ben nog lang niet waar ik wil. In mijn eigen ogen moeten er nog zeker wat kilo’s af om strakker te worden. Maar ik ben al erg trots op het resultaat wat ik bereikt heb. Zonder mijn coaches en Personal Body Plan was dit niet gelukt. Gezond eten is een lifestyle geworden, waarin ook echt nog wel ruimte is voor wat lekkers.

— Lisette

Het plan van Lisette

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.