Lisanne:

Personal Body Plan heeft me geholpen bij het vinden van balans.

Lisanne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lisanne

Na toch nét iets teveel hapjes en drankjes het afgelopen jaar kostte het me te veel moeite om m’n spijkerbroek dicht te krijgen. Daar moest verandering in komen, en de enige die daar iets aan kon doen was ik zelf. Zo ver was ik wel. Maar, ‘hoe dan!?’. Van sporten had ik écht geen kaas gegeten en wat voeding betreft was de balans ver te zoeken. Waar ga je dan beginnen? ⠀⠀
⠀⠀
Personal Body Plan heeft me daar ontzettend bij geholpen! Dankzij een regelmatig voedingspatroon met genoeg ruimte voor nog steeds een hapje en een drankje, een duidelijk trainingsschema en mijn topper van een Personal Body Coach Kirsten Hogendoorn gaat die spijkerbroek na 20 weken alweer een stuk makkelijker dicht! Ik kijk er naar uit om nog een maatje kleiner te kopen.

— Lisanne

Het plan van Lisanne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lisanne

Kirsten Hogendoorn (31)

4.74 / 5

4843 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.