Lisanne (26):

Ik voel me sterker en heb meer energie

Lisanne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lisanne

Ik zat in de eeuwige struggle: sportte veel, at gezond, maar viel maar niks af. Ik wilde uitzoeken waar dat aan lag en ben toen gestart met Personal Body Plan.

Ik heb geleerd dat je niet weinig hoeft te eten om aan een sterk lichaam te bouwen, maar dat je lichaam gevoed moet worden met de juiste bouwstenen om het te krijgen zoals jij het wilt.

Ik eet sinds Personal Body Plan zelfs meer dan dat ik daarvoor deed! Ik voel me sterker, ik heb meer energie en ik heb geleerd mijn lichaam beter te begrijpen!

Mijn Personal Body Coach Marleen Kramer (@pbpmetmarleen) heeft vooral goed geluisterd naar wat ik wilde. Ze geeft tips waar nodig, maar ze neemt ook mij als persoon in acht! Dat is heel fijn. Personal Body Plan is daardoor echt een op maat gemaakt programma!

— Lisanne

Het plan van Lisanne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.