Lisa (26):

Door Personal Body Plan eet en drink ik goed, sport ik en heb ik veel meer energie

Lisa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lisa

In de twee jaar na mijn bruiloft was ik bijna 15 kilo aangekomen. Ik was op mijn zwaarste ooit, ik zat niet meer lekker in mijn vel en gebruikte eten als manier om met stress om te gaan. Ik had in het verleden weleens diëten geprobeerd met resultaat, maar daarna kwam ik altijd weer aan.

Toen ik in april begon met Personal Body Plan zat ik net in een stressvolle periode op werk. Ik ben verpleegkundige en werk in het ziekenhuis, de COVID-19 pandemie zorgde voor extra werkdruk. Juist toen heb ik besloten de omslag te maken en ben ik gestart met Personal Body Plan, met Iris van der Worp als Personal Body Coach.

Ik heb vanaf het begin gelijk een goede klik gehad met Iris. Ze helpt me waar nodig met keuzes maken en ondersteunt me als het even wat minder gaat. Ik kan altijd bij haar terecht. Ik heb veel geleerd van hoe ik balans aanbreng in mijn weekindeling en hoe ik het beste met stress en de behoefte om te snaaien om kan gaan.

Ik heb geleerd om eten niet meer te gebruiken als coping strategie voor stress, maar heb andere manieren geleerd om hiermee om te gaan. Ook ben ik gestart met sporten (iets wat ik voorheen nog nooit had gedaan).

Het beviel enorm goed en sporten begon ik ook juist als een goede uitlaatklep te zien. Ik ben enorm blij met mijn resultaat tot nu toe en heb er alle vertrouwen in dat ik dit kan behouden.

— Lisa

Het plan van Lisa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.