Lisa:

Ik weet nu dat het tijd kost om te bereiken wat je wil.

Lisa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lisa

2,5 jaar geleden gingen mijn vriend en ik samenwonen. Ik begon steeds minder op mijn voeding te letten en ik was vaker op de bank te vinden dan in de sportschool. Lekker ‘gezellig’ met een zak chips op schoot of een reep chocolade op tafel.

18 weken geleden besefte ik dat ik zo niet langer door kon gaan en dat ik het heft in eigen handen moest nemen. Op dat moment was ik op mijn zwaarst en zat ik niet lekker in mijn vel. Ik heb me ingeschreven voor PBP @ Home om een stok achter de deur te hebben.

De afgelopen weken heb ik tijdens de gedragslessen (en tijdens het contact met mijn Personal Body Coach Sabine) veel geleerd over voeding, trainingen, ongewenste en onbewuste gewoontes en mijn mindset. Ik weet nu dat af en toe een ‘treat meal’ of een wijntje oké is, maar dat ik ervoor moet zorgen dat mijn voeding in balans is.

Ik zit inmiddels veel beter in mijn vel, ervaar dat ik meer energie heb en ik ben ontzettend trots op mezelf dat ik dit al bereikt heb. Ik heb nog een paar weken Personal Body Plan te gaan maar ik heb tijdens mijn proces geleerd om voeding en sporten een onderdeel van mijn dagelijkse leven te maken. Ik weet nu dat het buikspier kwartiertje onzin is en dat het tijd kost om te bereiken wat je wilt.

‘’The secret of change is to focus all of your energy, not on fighting the old, but on building the new.’’

— Lisa

Het plan van Lisa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lisa

Sabine Karabocek (39)

4.68 / 5

1132 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.