Lisa:

Ik vind het erg fijn om een stok achter de deur te hebben.

Lisa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lisa

In april ben ik gestart met mijn Personal Body Plan. Tijdens mijn zwangerschap ben ik door verplichte rust veel aangekomen. Wat betreft de kilo’s was ik alweer op mijn oude gewicht. Maar toch was ik niet blij met hoe ik eruit zag. Mijn lichaam zag er heel anders uit dan voor de zwangerschap. Daarom ben ik begonnen aan mijn Personal Body Plan met Trees als Personal Body Coach!

Ik ben erg tevreden met het resultaat dat ik tot nu toe heb bereikt. Dit was mij zonder Personal Body Plan (en vooral Trees!) niet gelukt. Ik vind het erg fijn om een stok achter de deur te hebben.

Mijn zoontje is inmiddels 1 jaar en daarom heb ik gekozen voor PBP @ home. Hierdoor hoef ik buiten mijn werk om geen extra oppas te zoeken maar kan ik de trainingen doen wanneer hij op bed ligt. Dit is voor mij ideaal!

— Lisa

Het plan van Lisa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.