Linda (40):

Het blijkt weer: meten is weten

Linda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Linda

Nooit gedacht dat ik het zou kunnen: strak worden. Ik heb van alles geprobeerd, maar niets hielp echt. Ik was niet dik, maar voelde me opgeblazen en had heel erg compact vet op mijn bovenbenen. Ik word dit jaar 41 en wist dat als ik nu niks zou doen, het nooit meer zou gebeuren. Dus ik heb me ingeschreven voor Personal Body Plan.

Wat ben ik blij met deze keuze! Ondanks dat ik maar 2 kilo ben afgevallen is mijn lichaam zo enorm veranderd! Meten is weten blijkt wel weer. Ik merk aan mezelf dat ik veel bewuster ben gaan eten en leven. Balance is the keyword! Het geeft me energie, slaap veel beter en heb nog nooit zoveel plezier gehad in het trainen, ook mede dankzij mijn lieve Personal Body Coach Tessa Benda!

— Linda

Het plan van Linda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Linda

Tessa Benda (28)

4.76 / 5

990 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.