Linda (62):

Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel!

Linda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Linda

Nadat mijn dochter met Personal Body Plan was gestart, en ik Personal Body Plan ook al op social media volgde, heb ik ook de stoute schoenen aangetrokken.

Afvallen met medische problemen (o.a. een trage schilklier) valt niet mee, maar het is me gelukt. Niet alleen ben ik kilo’s kwijt, maar ik zit zo veel beter in mijn vel, ik ben sterker en de conditie is zoveel beter.

Mijn fijne Personal Body Coach Marina Cornelissen (@pbpcoach_marina) stimuleert mij en geeft tips, want hé: het gaat niet altijd van even goed. Dipjes horen er nu eenmaal bij.

Het fijne aan Personal Body Plan is natuurlijk ook dat je overal en altijd kunt trainen. Nog even dit voor mensen die nog dubben: laat leeftijd geen excuus zijn. Ik word over twee maanden 62.

— Linda

Het plan van Linda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Linda

Marina Cornelissen (57)

4.6 / 5

1366 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.