Linda (34):

Personal Body Plan is een levensstijl geworden

Linda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Linda

Begin dit jaar hakte ik de knoop door. Na een periode van veel drukte rondom mijn eigen bedrijf, een grote verbouwing aan ons huis en de nodige bijkomstige stress was het dan tijd om aan mezelf te gaan werken.

Ik hield Personal Body Plan al een tijdje in de gaten en besloot dat ik in januari zou beginnen. Nu ben ik 20 weken verder en ben ik nog maar 3 kilo verwijderd van mijn streefgewicht. Ik voel mezelf fitter dan ooit! Het sporten heeft mij mentaal ook echt enorm geholpen, het gaat nu zelfs bijna vanzelf en geniet ik ervan.

Mijn Personal Body Coach Nynke Minnema (@pbpcoachnyn) hielp mij om het zelf uit te zoeken. Ze kauwde niks voor, maar gaf me steeds tips waardoor ik vanzelf de juiste richting op geduwd werd. Het is nu een levenswijze geworden!

Ze is een superfijne coach en ik heb daarom een jaar verlengd bij haar. Ik ben erg benieuwd waar ik dan sta! Nynke bedankt voor je steun, hulp en flexibiliteit. Zonder jou had ik dit niet kunnen doen!

— Linda

Het plan van Linda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.