Linda (61):

Mijn leeftijd is 61, Personal Body Plan is dus een programma voor alle leeftijden

Linda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Linda

Na de geweldige progressie van mijn dochter, en het volgen van Personal Body Plan op social media, heb ik ook maar de stoute schoenen aangetrokken.

En ik heb geen moment spijt gehad. Als chronisch zieke, ik heb onder andere een langzame schildklier, is het sowieso al moeilijk afvallen. Maar met de geweldige steun van mijn Personal Body Coach Marina toch mooi gelukt. Marina geeft mij super goede adviezen, ik heb ook in verband met mijn leeftijd gezocht naar een coach met levenservaring.

Ik ben nu acht kilo kwijt en heb er nog twee te gaan. Het trainen doe ik met zoveel plezier. Soms denk ik dat het niet gaat lukken, maar met de hulp van de trainer in de gym lukt het mij zelfs. Mijn leeftijd is 61, Personal Body Plan is dus een programma voor alle leeftijden. Binnenkort ga ik weer verlengen. Ja, het is een lijfstijl geworden.

— Linda

Het plan van Linda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Linda

Marina Cornelissen (57)

4.6 / 5

1385 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.