Linda:

Personal Body Plan is voor mij een levensstijl geworden.⁣

Linda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Linda

Personal Body Plan is voor mij een levensstijl geworden.⁣

In 2013 is het allemaal begonnen. Mijn vakantie naar de Dominicaanse Republiek destijds was voor mij echt een eyeopener. Ik zag mijzelf in bikini en voelde mij erg onzeker en vooral niet fit. Terwijl dat wel iets was waar ik altijd veel waarde aan hechtte.

Door de jaren heen was fit zijn erbij ingeslopen. Ik genoot van het leven (lees: veel eten, drinken en minder bewegen), maar zo onzeker als toen had ik mij niet eerder gevoeld. Ik wist ‘het roer moet om!’.

Al enige tijd volgde ik Personal Body Plan. De resultaten die ik voorbij zag komen op Facebook maakten mij nieuwsgierig. Na een aantal maanden twijfelen, besloot ik in 2014 toch die stap te zetten. Ja het was een grote uitgave op dat moment, maar daar heb ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van gehad.

Door de jaren heen heb ik veel geleerd van mijn Personal Body Coaches. Ik ben in 2014 begonnen bij Kelly Selderijk; zij steunde mij in alles, maar ook wees ze mij op de fouten die ik maakte. Ze verstrekte mij kennis over voeding en over hoe mijn lichaam werkt. Toch was de mooiste winst die we samen behaalden mijn zelfvertrouwen.

De jaren tussen 2014 en nu zijn met ups en downs gegaan. Verleidingen, saboteurs en zwakke momenten liggen altijd op de loer. Daarom ben ik na een terugval begin januari 2019 met frisse moed met Jeffrey Goos aan de slag gegaan. Ik wilde me weer fitter voelen en wat strakker in mijn vel zitten.

Ik ben Jeffrey echt heel dankbaar voor hetgeen hij mij geleerd heeft en hoe hij mij mijn resultaat heeft laten behalen. Personal Body Plan heeft vier pijlers; Gedrag, Voeding, Training, en Herstel. Jeffrey is de persoon die mij op al deze pijlers een hoop extra heeft geleerd.

Ook dit proces is met ups en downs gegaan, maar ik ben heel tevreden! Ik weet nu nog beter hoe ik steeds die draad weer op kan pakken. Dat betekent vooral mezelf en mijn doelen op nummer 1 zetten.

— Linda

Het plan van Linda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Linda

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3245 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.