Linda (24):

Nu ik Personal Body Plan volg, voer ik iedere dag netjes mijn eten in.

Linda wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Linda

Ik ben altijd al stevig geweest. Na meerdere pogingen om af te vallen, kwam ik weer net zo hard aan. Twee jaar geleden kwam ik erachter dat een dieet geen zin heeft, maar dat ik mijn levensstijl moest aanpassen. Ik begon met het tracken van mijn voeding. Dit zorgde ervoor dat het inzichtelijk werd wat ik binnen kreeg, waardoor ik al 8 kilo afviel. Ik had alleen steeds periodes waarbij ik mijn eten niet goed bijhield en ik at waar ik zin in had. Dan was alle moeite voor niets geweest en zaten na zo’n periode een deel van de kilo’s er weer aan.⠀

Nu ik Personal Body Plan volg, voer ik iedere dag netjes mijn eten in. Ook als ik een keer uiteten ga of iets ongezonds eet, want die dagen zaten er tot nu toe zeker tussen! Eet ik een keer wat minder goed, dan is mijn Personal Body Coach Tessa Benda daar om mij tips te geven over hoe ik het de volgende dag beter kan aanpakken. Mede dankzij haar steun, heb ik in de eerste 8 weken al heel wat bereikt!

— Linda

Het plan van Linda

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Linda

Tessa Benda (28)

4.76 / 5

990 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.