Liesbeth (37):

Ik sta er niet alleen voor

Liesbeth wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Liesbeth

Na verschillende pogingen op eigen kracht wilde ik nu eindelijk een keer de beste versie van mijzelf bereiken, dus ben ik 1 januari gestart met Personal Body Plan @ Home.

Daar ga je dan. Het is even wennen aan je nieuwe leefstijl met vallen en opstaan, maar met een flinke dosis motivatie. En daar is dan ineens dat punt waarop je zelf al zo vaak bent gekomen en bent afgehaakt. Dankzij mijn goede Personal Body Coach Barbara, ben ik uit mijn dip en mega trots op mijn resultaat met 16 weken!
Nooit gedacht dat Personal Body Plan zo goed zou bevallen. Fijn dat ik er niet alleen voor sta. Balans en structuur in mijn eetgewoontes en sportmomenten. Zelfs het huishouden is beter op orde😃💪🏼. Ik ben blij! @fit.liz_

 

— Liesbeth

Het plan van Liesbeth

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Liesbeth

Barbara van Blijswijk (40)

4.24 / 5

2477 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.