Leslie (54):

Ik weet wat ik moet doen in de sportschool en het resultaat met de foto’s motiveert ook enorm

Leslie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Leslie

Ik heb vijf kinderen gekregen en eigenlijk nooit te klagen gehad over mijn figuur. Totdat ik tegen de vijftig aanliep en mijn lichaam zag veranderen en daar heel erg ongelukkig van werd.

Ik ben van nature erg actief, maar de sportschool zag ik nooit zo zitten. Ook omdat ik nooit zo goed wist wat ik moest doen. Ik stond regelmatig met grote tegenzin op een crosstrainer (ik heb er nog steeds een hekel aan), maar zag weinig verandering na al dat gezwoeg.

Ik volgde Personal Body Plan al een tijdje op Instagram met super goede resultaten. Omdat ik diepongelukkig werd van mijn lijf, was de stap om te starten met Personal Body Plan best makkelijk.

In het begin was het best onwennig en lastig, maar al heel snel genoot ik van het sporten en de trainingsschema’s vind ik super prettig. Ik weet wat ik moet doen in de sportschool en het resultaat met de foto’s motiveert ook enorm.

Ik sta nog steeds verbaasd van mezelf dat ik na drie jaar Personal Body Plan nog super gemotiveerd ben en lichamelijk en geestelijk zoveel sterker ben geworden. Ik ga vier keer in de week naar de sportschool en combineer dit met één á twee keer in de week hardlopen.

Eten is voor mij soms lastig omdat ik coeliakie heb en Prikkelbaar Darm Syndroom. Ik eet dus heel puur, niks uit potjes, en verval vaak in hetzelfde eten omdat dat veilig is. Maar door mijn eten in te vullen weet ik ook meteen of ik genoeg binnen krijg.

Ik kan iedereen van middelbare leeftijd dan ook aanraden om met Personal Body Plan te starten. Het is het meer dan waard!

— Leslie

Het plan van Leslie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Leslie

Mireille van Berkel (32)

4.61 / 5

291 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.