Lesley (34):

Ik ben nu in 20 weken 13 kg en ook al heel wat centimeters kwijt

Lesley wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lesley

Sinds begin april ben ik gestart met Personal Body Plan en ik ben nog steeds erg blij met deze keuze. Ik had Personal Body Plan al vaker voorbij zien komen en was altijd erg onder de indruk van de resultaten.

Toch heb ik nooit de stap gezet. Maar toen de sportscholen half maart dichtgingen en ik ineens thuis ‘moest’ trainen, schreef ik mij in.

Voeding bijhouden deed ik al wel vaker, maar thuis trainen had ik nog nooit (serieus) gedaan. Toen ik de oefeningen en schema’s bij een vriendin zag, was ik overstag!

Ik ben nu in 20 weken 13 kg en ook al heel wat centimeters kwijt. Ik heb mijn doel nog niet bereikt, maar heb er alle vertrouwen in dat het zeker gaat lukken.

Samen met mijn Personal Body Coach Kelly Blom (@yogametkelly) ga ik lekker door! Ik ben super gemotiveerd om de ‘beste versie van mezelf’ te worden! 💪🏼

— Lesley

Het plan van Lesley

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Lesley

Kelly Blom (37)

4.73 / 5

801 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.