Leonie:

Ik wilde mijn gezonde en energieke gevoel terug!

Leonie wilde fit worden na haar zwangerschap en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Leonie

Wat was ik tijdens de zwangerschap en bevalling trots op mijn lichaam! Het blijft een wonder wat een vrouwenlichaam kan. Gelukkig ging ik fit mijn zwangerschap in.

Drie jaar geleden had ik al eens een Personal Body Plan gevolgd, waarna ik doorging met deze way of living. Het energieke, gezonde en fitte gevoel dat ik had was voor mij de stimulans om op deze manier te leven.

Door de veranderingen tijdens de zwangerschap (hormoonhuishouding, veel thuis zijn tijdens mijn verlof, vermoeidheid en minder fanatiek sporten) werd het steeds lastiger om me vast te houden aan wat ik geleerd had. Plotseling werden ritjes naar de supermarkt voor een zak snoep een gewoonte. Nu mocht het, want ik was zwanger…

Ook na de bevalling was ik trots op mijn lichaam, maar na een aantal weken begon het te knagen. Ik wilde mijn gezonde en energieke gevoel terug! En natuurlijk óók mijn strakke lijf. Op naar Personal Mommy Plan dus. Even weer de stok achter de deur. Even weer de adviezen, tips van de coach, het gezonde eetpatroon en trainingsschema’s. Want, wat mag je eigenlijk wel of niet doen na je bevalling?.

En nee, ik heb lang niet alle trainingen gedaan (newborns houden je nog wel eens wakker). En ja, avondjes met sushi en wijn zijn er dikwijls geweest (nu kon het weer). Maar al met al kwamen het bekende fitte gevoel en mijn oude lichaam weer terug. Mijn slogan? Als de basis maar goed is.

Het belangrijkste wat ik nieuwe mama’s wil meegeven? Wees trots op je lichaam, met alle topprestaties die het heeft geleverd tijdens de zwangerschap en de bevalling! Gebruik Personal Mommy Plan vooral om je weer fit en gezond te voelen (even weer aandacht voor jezelf!) en wees blij met de leuke bijkomstige fysieke effecten.

— Leonie

Het plan van Leonie

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.