Lena:

Het begin is gemaakt

Lena wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lena

Voordat ik startte met Personal Body Plan vond ik het verschrikkelijk om in de spiegel te kijken. Ik vond mezelf niet mooi, en liep er het liefst met een grote boog omheen. Ik voelde me ongelukkig in mijn eigen lijf, en daar was ik mooi klaar mee. Hierdoor besloot ik mezelf aan te melden bij Personal Body Plan.

Ik ben nu vier weken bezig met mijn plan. Voordat ik begon aan dit avontuur had ik twee doelen voor mezelf gesteld: me zeker voelen over hoe ik eruit zie, en weer zonder kloppend hart in de spiegel durven kijken. Ik ben pas net bezig, maar ik kijk wel al met een rustiger gevoel in de spiegel. Het begin is gemaakt, en ik ben ontzettend blij hiermee te zijn gestart! Met dank aan mijn Personal Body Coach Aafke Sommers.

— Lena

Het plan van Lena

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.