Lena (26):

Personal Body Plan zorgt ervoor dat ik fitter en actiever in het leven sta

Lena wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lena

In het verleden heb ik een jaar Personal Body Plan gevolgd. Toen met een mooi resultaat! Maar toen ik stopte merkte ik dat ik de begeleiding en de stok achter de deur miste. Dit zorgde ervoor dat ik uiteindelijk terug bij af was en mijn behaalde progressie was verdwenen.

Na enkele maanden ontevreden te zijn geweest met deze terugval en mijn lichaam, heb ik er wederom voor gekozen om te starten met Personal Body Plan. Ditmaal door meer bewust te zijn van het proces en enorm te genieten van hetgeen ik eet, in normale porties.

Zelfs met het nuttigen van een drankje en etentje op zijn tijd, is het haalbaar om resultaat te boeken. Erg motiverend om dit bij iedere meting te zien! De trainingen die je krijgt, zijn enorm fijn en zorgen ervoor dat ik gericht aan de slag ga in de sportschool. Daarnaast is mijn Personal Body Coach Jill (@mrsqualitytime) enorm motiverend, positief ingesteld, en krijg ik passende antwoorden op mijn vragen.

Personal Body Plan zorgt ervoor dat ik fitter en actiever in het leven sta. Het helpt bij het onderhouden van een (sportieve) leefstijl.

— Lena

Het plan van Lena

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.