leendert (36):

Het gaat met vallen en opstaan maar met de hulp van mijn Personal Body Coach gaat het steeds beter

leendert wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van leendert

In 2017 heb ik al eens Personal Body Plan gevolgd en toen een mooi resultaat behaald. Ik was daar erg blij mee en heb toen veel geleerd over Gedrag, Voeding, Training en Herstel.

Maar daarna was ik door een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven de draad even helemaal kwijt en liet ik los waar ik veel voldoening uit haalde. Na verloop van tot werd het toch echt tijd om mezelf weer op het juiste pad te krijgen en ben ik weer met Personal Body Plan begonnen.

Het gaat met vallen en opstaan maar met de juiste hulp van mijn Personal Body Coach Thom Harteveld (@thom.harteveld) gaat het wel steeds beter. Hij motiveert me en dankzij hem krijg ik de focus steeds terug!

— leendert

Het plan van leendert

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.