Layla (34):

Ik ga lekkernijen niet uit de weg, ik kies ze alleen bewuster

Layla wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Layla

Ik ben dit avontuur begonnen door een vriendin die ook Personal Body Plan volgt. Ik deed al 7 jaar aan kickboksen en was altijd wel tevreden met mezelf.

Maar tijdens de zwangerschap van mijn tweede kindje kon ik al snel niet meer sporten en na de bevalling kon ik de tijd niet meer vinden. Ik was dus niet meer helemaal in shape en dat voelde onprettig.

Toen ik de resultaten van mijn vriendin en anderen zag, heb ik mij opgegeven. In eerste instantie voor een half jaar. Ik heb mijn abonnement nu verlengd met nog een half jaar. Ik ben heel tevreden en voel me erg goed.

Ik had eerst een andere Personal Body Coach maar na twee maanden ben ik overgestapt naar Thom Harteveld (@thom.harteveld). Geen moment spijt van gehad. Hij is een superfijne coach. Hij is geïnteresseerd, hij motiveert en geeft goede tips!

Ik zou iedereen Personal Body Plan aanraden. Het vergt discipline, maar als je eenmaal bezig bent, zie je dat het geen dieet is, maar een manier van leven. Ik ga lekkernijen niet uit de weg, ik kies ze alleen bewuster. Mijn doel heb ik behaald, maar ik ga er dus nog even voor. Lekker! Samen met Thom! Go for it!

— Layla

Het plan van Layla

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.