Lauren:

De afgelopen tijd heb ik echt geleerd dat alles kan en mag, maar je moet wel keuzes maken

Lauren wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Lauren

Ik ben altijd al wat steviger geweest en daar was ik oké mee, maar toen ik mezelf eind 2019 op foto’s zag, was ik er ineens klaar mee. Ik word deze zomer 30 en wilde nu echt iets veranderen.

De afgelopen jaren was ik wel eens te vinden in de sportschool en in het voorjaar ging ik altijd bootcampen, maar niks hield ik voor langere tijd vol. Via een vriendin hoorde ik van Personal Body Plan. Toen ik zag dat thuis trainen mogelijk was, heb ik me direct aangemeld.

Ik heb nu minder excuses om niet te gaan sporten, maar eerlijk is eerlijk, dit blijft echt een valkuil voor mij. Echter houd ik het door de combinatie van de gedragslessen en het voedingstracken vol! Hierdoor krijg ik pas echt inzicht in mijn eetgedrag. Door te plannen kan ik bewuste keuzes maken.

De afgelopen tijd heb ik echt geleerd dat alles kan en mag, maar je moet wel keuzes maken. Ik ben ontzettend blij met het resultaat tot nu toe, in 16 weken ben ik al 9 kg kwijt! Voeding heeft hierbij echt de grootste rol gespeeld. Ik ben dan ook ontzettend gemotiveerd om door te gaan.

Zonder mijn Personal Body Coach Aletta Lödel (@pbp_coach_aletta) had ik dit resultaat nooit bereikt! Ze weet me altijd te motiveren en maakt me enthousiast om door te gaan. Zelfs als ik geen positieve punten kan noemen aan het einde van de week, dan benoemt zij kleine dingen die wel goed zijn gegaan.

Personal Body Plan heeft er ook echt voor gezorgd dat ik lekkerder in mijn vel zit. Ik wandel en fiets meer en daar haal ik ook echt plezier uit. Door bewustere keuzes te maken in voeding voel ik me ook stukken beter

— Lauren

Het plan van Lauren

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.