Laura (32):

Ik heb absoluut geen spijt dat ik met Personal Body Plan ben gestart en ik vind het absoluut de investering waard

Laura wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Laura

Ik ben met Personal Body Plan voor het eerst in aanraking gekomen toen ik de progressiefoto’s van Frank Boom op Instagram zag. Frank vertelde dat zijn vriendin Angelique Flemming Personal Body Coach is bij Personal Body Plan.

Ik dacht laat ik het gewoon proberen… alhoewel ik twijfelde of ik de (financiële) ‘investering’ echt wilde maken. Ik weet nog dat ik dacht: “Ik ben echt geen type die calorieën gaan tellen”.

Uiteindelijk ben ik met Personal Body Plan gestart en kort daarna werd ik geopereerd en mocht ik in verband zes weken niet sporten. Angelique gaf mij het advies dat ik gedurende deze periode echt op mijn eten moest gaan letten en dat heb ik ook gedaan.

Het bijhouden van het eten was voor mij onwijs leerzaam, gewoon om te beseffen wat ik per dag aan voedingsstoffen binnenkrijg. Het hielp erg dat ik een fijne en lieve Personal Body Coach heb. Angelique oordeelt nooit, maar toont juist begrip voor jouw situatie. Zij denkt mee en geeft jou net het zetje wat jij nodig hebt om niet op te geven. Ik heb bij Angelique echt het gevoel dat zij mij wil helpen en niet gewoon haar ‘job’ doet.

Ik heb absoluut geen spijt dat ik met Personal Body Plan ben gestart en ik vind het absoluut de investering waard.

— Laura

Het plan van Laura

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.