Laura (41):

Door Personal Body Plan heb ik geleerd hoe ik kan doseren

Laura wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Laura

Al heel vaak had ik Personal Body Plan voorbij zien komen op Instagram. Steeds durfde ik me niet aan te melden, tot ik het na de zomervakantie zat was. Ik zag foto’s van mezelf en dacht: nee, zo wil ik niet doorgaan.

Ik was ontevreden na drie zwangerschappen, waarbij ik veel was aangekomen. Ik was dan wel weer wat afgevallen, maar ik zat nog steeds niet op m’n oude gewicht. Ik sportte al best veel, deed aan Zumba en krachttraining, maar zag nooit echt resultaat.

Daarbij lukte het me ook niet om het langer vol te houden dan een paar weken. Ik kreeg namelijk veel last had van spierpijn, omdat ik veel te zwaar en onregelmatig trainde.

Gezond eten deed ik ook, maar ik at regelmatig teveel en ik was een echte koolhydraten junkie. Gek op pasta, rijst, brood en gek op borrelen en uiteten gaan.

Door Personal Body Plan heb ik geleerd hoe ik kan doseren, zowel met sporten als met eten. Door de juiste trainingssessies en een ander voedingspatroon zag ik al heel snel resultaat en dat motiveert enorm!

Mijn Personal Body Coaches waren hierin belangrijk. Ik begon met Timothy Philips die me goed gesteund heeft in de opstartfase. Hij motiveerde waar nodig en gaf me tips en trucs wat betreft voeding en trainingsoefeningen. Nu ben ik net overgegaan naar een andere coach: Else van der Poel. Zij motiveert me enorm door heel positieve feedback te geven en me aan te moedigen. Ze denkt echt met me mee!

Daardoor is het goed vol te houden en is het nu een lifestyle geworden! Ik ben nu bijna 6 maanden bezig en ik heb voor nog eens 6 maanden verlengd!

— Laura

Het plan van Laura

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Laura

Else van der Poel (45)

4.51 / 5

761 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.