Laura:

Ik ben ontzettend blij met het tot nu toe behaalde resultaat.

Laura wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Laura

Na heel vaak de progressiefoto’s van anderen gezien te hebben, heb ik uiteindelijk toch besloten om mijn eigen Personal Body Plan te starten. Ik was niet tevreden met mijn lichaam en wilde hier zelf actie in ondernemen.

Ik was al fanatiek bezig met sporten, met name krachttraining, maar zag toch geen verschil. Voor Personal Body Plan was ik onzeker over mijn lichaam, voelde ik me schuldig als ik iets “slechts” gegeten had en was ik over het algemeen altijd moe. Personal Body Plan heeft mij veel geleerd, vooral het stuk over voeding en herstel was voor mij belangrijk.

Ik voel me nu veel energieker, zit beter in mijn vel en heb een betere relatie met voeding. Het proces ging natuurlijk met vallen en opstaan, maar dankzij de support van mijn lieve Personal Body Coach Marinke ben ik ontzettend blij met het tot nu toe behaalde resultaat.

— Laura

Het plan van Laura

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Laura

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2885 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.