Laura:

Ik ben supertrots op mijn resultaat.

Laura wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Laura

Vier maanden geleden heb ik voor mezelf besloten dat het dringend tijd was voor verandering. Ik was 20 kilo aangekomen en voelde me heel slecht in mijn vel. Door de jaren heen werd mijn levensstijl steeds minder gezond.

Personal Body Plan en mijn Premium Coach Nadine hebben me geleerd een gezonde levensstijl kan samengaan met genieten. De combinatie van de trainingen, bewust bezig zijn met voeding, de gedragslessen en de coaching hebben ervoor gezorgd dat ik dit resultaat behaald heb, en daar ben ik supertrots op.

Ik heb nog 8 maanden te gaan met Personal Body Plan en ik kijk er enorm naar uit hoe mijn lichaam en mindset de komende maanden nog meer gaan veranderen.

— Laura

Het plan van Laura

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Laura

Nadine de Goed (34)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.