Larissa:

Ik sta er zelf versteld van hoe makkelijk ik mij heb aangepast.

Larissa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Larissa

‘Dat gaat mij nooit lukken’ was mijn eerste gedachte toen ik foto’s voorbij zag komen van Personal Body Plan. Mijn broeken begonnen steeds strakker te zitten en ik ging me steeds slechter in mijn vel voelen.

Na een half jaar wikken en wegen toch besloten het te proberen mede dankzij een vriendin die er ook mee gestart was en ik bij haar goede resultaten zag. Ik heb gekozen voor PBP @Home vanwege mijn wisselende werktijden en omdat ik vaak van huis ben.

Sporten was en is nog steeds niet mijn favoriete bezigheid maar het is goed vol te houden op deze manier. Zelfs voor mij.. 😉

Voor het werk eet ik regelmatig buiten de deur en ik dacht dat dit de boosdoener was. Nu heb ik geleerd dat ik echt wel uit eten kan gaan maar dat ik hier meer rekening mee moet houden. Zo blijf ik nagenoeg altijd binnen de marges en merk ik dat balans heel belangrijk is.

Voeding wegen vond ik onzin, nu heb ik onderweg altijd een weegschaal bij me. Ik sta er zelf versteld van hoe makkelijk ik mij heb aangepast en ik weet zeker dat iedereen dit kan, zolang je maar wilt….

— Larissa

Het plan van Larissa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Larissa

Nadine de Goed (34)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.