Jeroen:

Laat je niet weerhouden door te weinig tijd door een gezin of werk, het kan echt.

Jeroen wilde en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Jeroen

De balans juist hebben tussen het gezin, een eigen zaak, verantwoord eten en fit worden was de afgelopen vijf jaar de grootste opgave en mijn primaire reden om met PBP te starten.

In januari heb ik besloten om per 1 februari het roer om te gooien ondanks meerdere geplande vakanties, iets wat voorheen een reden was om een nieuwe start weer uit te stellen.

Plannen en stap-voor-stap progressie maken is de sleutel naar mijn resultaat. Ik sta een uur eerder op, plan mijn agenda met trainingsmomenten en ‘maak’ daarmee tijd. Vanaf het begin heb ik de korte en duidelijke gedragslessen gevolgd, de voedingsrichtlijnen gehanteerd (ja, geen crash dieet, maar gewoon goed en lekker eten) en mijn trainingen afgewerkt.

Door de intensieve en persoonlijke begeleiding raakte ik nooit geblesseerd en zag ik al snel resultaat wat enorm motiveerde. En dan rust nemen, heerlijk, maar super essentieel. Een inzicht dat ik niet kende, maar duidelijk zijn vruchten afwerpt.

Deze reis, samen met mijn coach Derek is er een om altijd bij me te houden, met nu al een geweldig resultaat dat naar meer smaakt! Zelf ga ik nog even door, wie gaat er mee?

— Jeroen

Het plan van Jeroen

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Jeroen

Derek Brison (37)

4.21 / 5

1289 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.