Kymberley (29):

Inmiddels zit ik weer goed in mijn vel

Kymberley wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kymberley

Inmiddels zit ik weer goed in mijn vel

Sporten is nooit een probleem geweest bij mij. Voorheen ben ik jaren topsporter geweest en die mentaliteit heb ik altijd gehouden. Het echte probleem lag in mijn voeding. Nadat ik stopte met topsport bleef ik ongeveer hetzelfde eten. Dat is natuurlijk een slecht idee als je van 8 uur per dag trainen, naar 8 uur per dag kantoorwerk en 5x per week 1 a 2 uur sporten gaat.

De kilo’s vlogen eraan en ik begreep maar niet hoe. Tot ik mijn voeding ging bijhouden. Toen bleek dat ik met gemak 3000-3500 kcal naar binnen schoof op een gemiddelde dag. Toen ik fulltime sportte was dat natuurlijk geen probleem, maar nu mijn leven er anders uitzag begreep ik eindelijk waar die kilo’s vandaan kwamen. Zoveel kcal heb ik natuurlijk helemaal niet nodig met mijn bewegingspatroon! Dit trok mij over de streep om te beginnen met Personal Body Plan. Alleen lukte het me immers niet, zo bleek wel.

Ik ben enorm trots op de progressie die ik in deze 12 weken heb gemaakt, fysiek maar ook zeker mentaal.

Tot een paar weken geleden droeg ik geen leuke kleding meer, had ik geen zin meer om de deur uit te gaan of om nog enigszins moeite te doen voor mijn uiterlijk. Inmiddels zit ik weer goed in mijn vel, vind ik het heerlijk om weer te shoppen en kan ik er echt van genieten als mijn man en ik een avondje uit gaan.

In verband met medische onderzoeken en erge pijnklachten kan ik momenteel geen krachttraining doen en dat valt me best zwaar. Ik sport al jaren fanatiek. Maar het mooie hiervan is dat ik uit mijn comfortzone ben gestapt en een andere sport heb gevonden die ik nog wel zonder verergering van mijn klachten kan doen, namelijk yoga. Ik geniet er enorm van en kan mijn hoofd heerlijk leegmaken. Ik heb altijd al een positieve instelling gehad en mijn glas is altijd halfvol, en ik ben blij om te merken dat ik dat nu ook kan vasthouden ondanks alle onduidelijkheid en pijn waar ik nu mee te maken heb. Ik ben Mireille en Nadine heel dankbaar dat ze mij begeleiden in dit proces en ik ben enorm benieuwd waar ik over een tijdje sta.  

— Kymberley

Het plan van Kymberley

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kymberley

Nadine de Goed (34)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.