Kylie (39):

Naast dit resultaat ben ik vooral blij met de controle die ik heb over mijn eetgedrag

Kylie wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kylie

Sporten is voor mij heel belangrijk. Het is mijn hobby en het is ook heel lang mijn werk geweest. Jarenlang heb ik groepslessen gegeven en personal training, tevens ben ik voedingsdeskundige.

En toch voelde ik mij de laatste jaren niet meer prettig met mijn lijf. Ik gaf de schuld aan het ouder worden, de overgang/hormonen, maar eigenlijk wist ik ook wel dat ik te veel snaaide.  
 
Ik kende Personal Body Plan al een tijdje, maar ik vond dat ik het zelf moest kunnen. Toen ik Cynthia (mijn huidige Personal Body Coach) voorbij zag komen op facebook, wist ik dat het niet gek was om zelf veel kennis te hebben, maar toch die stok achter de deur nodig te hebben.  
 
Ik wilde mijn discipline terug! Ik heb de stap in januari gezet en ik ben ontzettend blij met het resultaat na drie maanden. Naast dit resultaat ben ik vooral blij met de controle die ik heb over mijn eetgedrag.  
 
Ik ben gestart met Nicole Paffen (@nicolessportsupport) als Personal Body Coach. Zij heeft mij ontzettend goed op weg geholpen met gewichtsverlies. Na twee maanden ben ik overgestapt naar mijn huidige coach Cynthia van Steen (@cynthia.van.steen). Ik was niet ontevreden over Nicole, maar ik kende Cynthia al en door haar ben ik ook begonnen met Personal Body Plan (zonder dat zij dit wist). 
 
Cynthia geeft mij tips en motivatie. Ik ben nu bijna 100 dagen bezig en ik ben elke dag weer gemotiveerd. De trainingen zijn heel leuk en uitdagend, zelfs nu met de thuistrainingen. Met voeding (snaaigedrag) heb ik het af en toe wel moeilijk, maar met de tips van Cynthia weet ik mezelf toch elke keer opnieuw te motiveren. Dit plan werkt voor mij!  

— Kylie

Het plan van Kylie

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kylie

Cynthia van Steen (43)

4.51 / 5

494 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.