Kris:

Wat ik heel fijn vind is dat ik mijzelf niet hoef te martelen met moeilijke eetpatronen en het laten staan van een glaasje alcohol met dit zonnige weer

Kris wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Kris

In 2016 ben ik begonnen met mijn eerste zes maanden Personal Body Plan. Ik was 1,92 lang, woog 77 kilo en voelde me als een spijker door het leven gaan :). Ik heb altijd veel gesport, liep veel hard en volgde HIT-lessen. Ik werd echter niet groter en begreep niet waarom. Als ik in de gym aan de gewichten hing voelde ik me niet op me gemak. Met mijn lange, dunne lichaam het krachthonk instappen was best een hoge drempel. De eerste zes maanden stonden voor mij dus ook in het teken van aankomen en meer spiermassa ontwikkelen.

Het bijhouden van mijn calorieën heeft mij bewust gemaakt dat ik echt meer moet eten om meer massa te krijgen. In deze periode ben ik flink gegroeid, zes kilo aangekomen en ik voelde me een veel sterker persoon. Na deze zes maanden ben ik gestopt met Personal Body Plan en dacht dat ik het zelf allemaal wel wist. Ik had tenslotte geleerd dat ik meer moest eten om spiermassa te ontwikkelen en als ik laag in mijn calorieën zit ik zou afvallen. Dus hoe moeilijk kon het zijn?

Voor mij dus moeilijk, haha. Ik ging echt alle kanten op met mijn gewicht en resultaten. Twee maanden veel eten om spiermassa te krijgen, daarna ging ik drie maanden heel laag in mijn calorieën zitten (ik kan je vertellen dat je daar niet heel gezellig van wordt). Dit was geen succes!

Begin dit jaar had ik een nieuwe stok achter de deur nodig. Ik activeerde mijn account en ging weer aan de slag met Personal Body Plan. Ik heb gekozen voor het Fat Ripping Plan. Zo kon ik in de zomer misschien wel wat blokjes zien. Mijn Personal Body Coach Nynke (@pbpcoach-nyn) is voor mij echt een helpende hand geweest. Elke week even de vraag hoe het ging, waar ik tegenaan liep en ze gaf ook tips & tricks. Dit werkt voor mij echt super! Ik vind het nu ook best leuk om af en toe een blik te werpen in de spiegel en trots te zijn op wat ik heb bereikt.

De grootste leerschool voor mij is dat consistentie het belangrijkst is. Twee maanden hoge calorieën en daarna weer drie maanden laag in je calorieën zitten werkt niet. Wat ik heel fijn vind is dat ik mijzelf niet hoef te martelen met moeilijke eetpatronen en het laten staan van een glaasje alcohol met dit zonnige weer. Als ik maar een balans heb, niet opgeef en het doel voor ogen hou.

 

— Kris

Het plan van Kris

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.